ÎCCJ. Concurs pentru ocuparea a 2 posturi temporar vacante de grefier cu studii superioare juridice din cadrul Secţiei a II-a civilă (termen-limită: 19 octombrie 2018)

25 sept. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1964
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț din data de 24 septembrie 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi temporar vacante de grefier cu studii superioare juridice din cadrul Secției a II-a civilă (24 septembrie – 23 noiembrie 2018), în condițiile Legii nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea și al personalului care funcționează în cadrul Institutului Național de Expertize Criminalistice, cu modificările și completările ulterioare și Regulamentului aprobat de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, prin Hotărârea nr. 126/2007, cu modificările si completările ulterioare, după cum urmează:

Secția a II-a Civilă – Grefier (cu studii superioare juridice): 2 posturi.

Poate participa la concursul de ocupare a posturilor temporar vacante de grefier persoana care îndeplinește următoarele condiții :

a) are cetățenie română, domiciliul în România și capacitate deplină de execrcițiu;

b) nu are antecedente penale, nu are cazier fiscal și se bucură de o bună reputație;

c) cunoaște limba română;

d) este aptă din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției;

e) are studii superioare juridice;

f) posedă cunoștințe operare pe calculator sau de dactilografiere.

Concursul constă în susținerea unei probe practice, eliminatorii, de verificare a cunoștințelor de operare pe calculator și tehnoredactare, precum și a unei probe scrise.

Proba practică eliminatorie va avea loc în data de 9 noiembrie 2018, iar proba scrisă în data de 12 noiembrie 2018, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Dosarele de concurs se depun până la data de 19 octombrie 2018 (inclusiv), la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție – Biroul resurse umane, din Bdul Regina Elisabeta nr. 3, Sector 3, în zilele lucrătoare, între orele 9.00-16.00, și vor cuprinde următoarele documente:

a) cerere tipizată;

b) actul de identitate (copie);

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

c) diploma de licență (copie);

d) certificatul de cazier judiciar;

e) certificatul de cazier fiscal;

f) caracterizarea de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învățamânt absolvită;

g) datele rezultate din evidența operativă a organelor judiciare;

h) curriculum vitae;

i) adeverință medicală din care să rezulte că este apt pentru exercitarea funcției;

j) chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Certificarea copiilor de pe documentele solicitate se face la înscriere de către un membru al comisiei de organizare a concursului, prin aplicare mențiunii „conform cu originalul”.

Cuantumul taxei de concurs, stabilit prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 262/20.03.2018, este de 150 lei și se achită la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție din Str. Batiștei nr. 25, Sector 2, București – camera P2, parter (doamna prim-grefier Silvia Monica Dragomir).

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare tematica și bibliografia aferente concursului, astfel cum au fost publicate de către ÎCCJ:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

ÎCCJ. Concurs pentru ocuparea a 2 posturi temporar vacante de grefier cu studii superioare juridice din cadrul Secției a II-a civilă (termen-limită: 19 octombrie 2018) was last modified: septembrie 24th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter