ÎCCJ. Comunicat privind decizia pronunţată de Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală în şedinţa din 27 noiembrie 2019

29 nov. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 404

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.scj.ro), ÎCCJ a publicat un comunicat privind decizia pronunțată de Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală în ședința din 27 noiembrie 2019. Completul a oferit o soluție pentru o sesizare, în vederea pronunțării unei hotărâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept. Redăm, mai jos, respectiva soluție:

Decizia nr.22  în dosarul nr.2353/1/2019: 

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Respinge, ca inadmisibilă, sesizarea formulată de Tribunalul Brăila – Secția penală prin care se solicită pronunțarea unei  hotărâri prealabile pentru dezlegarea chestiunii de drept: „În aplicarea dispozițiilor art. 551 alin. (1) din Legea nr. 254/2013, modificată prin Legea nr. 169/2017, referitoare la compensarea în cazul cazării în condiții necorespunzătoare a persoanelor private de libertate, dacă la calcularea pedepsei efectiv executate se are în vedere și o pedeapsă executată la termen anterior pedepsei care se execută la acest moment și în privința căreia nu au fost aplicabile dispozițiile legale referitoare la instituția liberării condiționate”.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației

ÎCCJ. Comunicat privind decizia pronunțată de Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală în ședința din 27 noiembrie 2019 was last modified: noiembrie 29th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter