ÎCCJ. Comunicat de presă privind tragerile la sorţi pentru desemnarea membrilor Completurilor de 5 judecători pentru anul 2020

20 dec. 2019

Potrivit site-ului oficial (www.scj.ro), Biroul de informare și relații publice a publicat vineri, 20 decembrie, un comunicat de presă potrivit căruia la data de 6 ianuarie 2020, ora 11:00, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Sala Secțiilor Unite, vor avea loc, în ședință publică, tragerile la sorți pentru desemnarea membrilor Completurilor de 5 judecători pentru anul 2020.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

ÎCCJ. Comunicat de presă privind tragerile la sorți pentru desemnarea membrilor Completurilor de 5 judecători pentru anul 2020 was last modified: decembrie 20th, 2019 by Universul Juridic