ÎCCJ. Buletinul jurisprudenței – ediția din anul 2019

1 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 147

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat miercuri, 30 septembrie 2020, Buletinul jurisprudenței – ediția din anul 2019.

Astfel, Buletinul jurisprudenței este structurat în două părți:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Buletinul jurisprudenței – Partea I

Buletinul jurispridenței – Partea a II-a

Partea I este dedicată deciziilor pronunțate de Secțiile ÎCCJ în domeniul dreptului civil (drepturi reale, obligații, contracte, prescripție extincitvă), dreptului proprietății intelectuale (marca și drepturi de autor), dreptului comercial, dreptului administrativ, dreptului concurenței, dreptului financiar-fiscal, dreptului procesual civil, dreptului penal (partea generală și partea specială), dreptului procesual penal (partea generală și partea specială), iar partea a II-a este dedicată deciziilor pronunțate de Completul pentru soluționarea recursurilor în interesul legii, precum și a hotărârilor prelabile.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Ordinul nr. 204/29.09.2020] ÎCCJ. Ordinul nr. 138/13.05.2020 (privind măsurile de protecție pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în contextul reluării activității)

ÎCCJ. Buletinul jurisprudenței – ediția din anul 2019 was last modified: octombrie 1st, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter