ÎCCJ. Buletinul Casației nr. 1/2020

20 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 699
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Înalta Curte de Casație și Justiție (www.scj.ro) a publicat luni, 19 octombrie 2020, Buletinul Casației nr. 1/2020.

Astfel, Buletinul reprezintă reflexia raționamentului juridic cristalizat în urma dezbaterilor din sălile de judecată ale instanței supreme și, apoi, a procesului deliberării, în cele mai interesante cauze din perioada de referință.

De asemenea, acesta cuprinde probleme de drept administrativ, civil, comercial, fiscal, penal, procesual civil/penal, care au fost soluționate prin argumentele prezentate în cadrul Buletinului, din perspective esențialmente diferite.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ședințe ÎCCJ (RIL și HP) – 26 octombrie 2020

ÎCCJ. Buletinul Casației nr. 1/2020 was last modified: octombrie 20th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter