Discursul domnului Andrei Păunescu cu ocazia lansării revistei Legal Point nr. 1/2018

6 iul. 2018
Vizualizari: 1654
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Bună ziua doamnelor și domnilor,

Mulțumesc pentru că m-ați chemat aici și vă spun din start că, atunci când sunt invitat undeva, prima întrebare pe care mi-o pun – și pe care cred că ar trebui să și-o pună orice om care se află într-un spațiu public – este:

Ce caut eu aici? Ce legătură am cu spațiul în care mă aflu și ce pot spune oamenilor din fața mea?

În aparență nu am nicio legătură, deși cu justiția cu toții avem legătură; unii chiar fără să vrea, în ultima perioadă. Și, totuși, am descoperit că am legătură chiar în niște zone ale vieții noastre – nu cele despre care veți citi în interviu –, în care niciodată nu e dreptate. De exemplu, în dragoste.

N-o să cânt cântece întregi, o să vă arăt câteva fragmente din câteva cântece ale mele, care sunt, fiecare, o parte din lucrurile fundamentale ale noastre: dragoste, familie, țară, libertate ș.a.m.d.


 

Vizionați evenimentul integral aici:

Galeria foto a evenimentului:

Discursul domnului Andrei Păunescu cu ocazia lansării revistei Legal Point nr. 1/2018 was last modified: iulie 11th, 2018 by Andrei Păunescu

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice