[Ediția a 4-a – invitat: Lucian Bondoc, Managing Partner al Bondoc și Asociații] Emisiunea cu profil juridic „Legile Afacerilor”

4 apr. 2016
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1231
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 4 aprilie 2016: Ediția a 4-a – Lucian Bondoc

A fost publicată a 4-a ediție a emisiunii Legile Afacerilor – Piața avocaturii văzută de unul dintre lideri – o discuție cu Lucian Bondoc, Managing Partner al Bondoc si Asociații:

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE


Update 21 martie 2016: Ediția a 3-a – invitați: Bryan Jardine și Daniel Vișoiu

A fost publicată cea de-a 3-a ediție a emisiunii. Invitații speciali sunt Bryan Jardine – Managing Partner Wolf Theiss și Daniel F. Vișoiu – Partner, BAC Romania:


Update 8 martie 2016: Ediția a 2-a – invitat: av. dr. Ion Dragne

Cea de-a 2-a ediție a emisiunii l-a avut ca invitat special pe av. dr. Ion Dragne, decanul Baroului București:


Update 19 februarie 2016: Prima ediție a emisiunii – invitat: av. dr. Gheorghe Florea

Invitatul primei ediții a emisiunii „Legile Afacerilor” este av. dr. Gheorghe Florea, președintele UNBR. Vă urăm vizionare plăcută!

Emisiunea „Legile Afacerilor” este realizată de Hotnews și Lion House.„Legile Afacerilor” va fi o emisiune în care vor fi discutate cele mai importante teme din domeniul juridic. Începând cu luna februarie, gazda emisiunii Andrei Cristea va avea invitați de seamă din lumea juridică.

Potrivit Lionhouse.ro, talk-show-ul „Legile Afacerilor” este singura emisiune de business din România ce prezintă știri și reportaje despre provocările și oportunitățile piețelor de avocatură și consultanță-management.

„Legile Afacerilor” reprezintă un mijloc de comunicare eficient pentru toți specialiștii din avocatură, care doresc să își exprime opinia despre diferitele arii ale juridicului și consultanței manageriale: legislația muncii, insolvența, restructurări, litigii, achiziții publice, proiecte de infrastructură, proiecte energetice, fuziuni și achiziții, parteneriat public-privat.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Sursa informației este HotNews (www.hotnews.ro).

[Ediția a 4-a – invitat: Lucian Bondoc, Managing Partner al Bondoc și Asociații] Emisiunea cu profil juridic „Legile Afacerilor” was last modified: aprilie 18th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter