[UPDATE: Cum s-a hotărât numărul de locuri alocate admiterii la INM din toamnă] Hotărârea CSM privind aprobarea Comisiei de elaborare a subiectelor pentru admiterea la INM

25 iul. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1160

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 iulie 2017: Cum s-a hotărât numărul de locuri alocate admiterii la INM din toamnă

Potrivit Clujust.ro în hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii privind organizarea concursului de admitere la Institutul Național al Magistraturii din acest an se explică cum s-a ajuns la numerele de 130 și 70 locuri de auditori de justiție pentru judecători, respectiv procurori.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

CSM a publicat hotărârea nr. 748 din 4 iulie 2017 prin care s-au stabilit toate detaliile privind concursul de admitere la INM 2017.

În cuprinsul hotărârii se arată următoarele:

„Conform evidențelor direcției de resort, la data de 6.06.2017, la nivelul judecătoriilor erau vacante 356 de posturi de judecător, din care 255 de posturi de execuție și 101 funcții de conducere.

După finalizarea concursului de promovare în funcții de execuție a judecătorilor, care potrivit Hotărârii nr.6/12.01.2017 a Plenului, urmează a fi organizat în perioada septembrie-noiembrie 2017, se estimează că la nivelul judecătoriilor se vor mai vacanta aproximativ 140 de posturi de judecător, ca urmare a promovării la tribunale și curți de apel.

După finalizarea concursului de promovare în funcții de execuție din toamna acestui an, se poate estima că la judecătorii vor fi vacante aproximativ 335 de posturi de execuție, iar ulterior repartizării celor 71 de absolvenți ai Institutuțiui Național al Magistraturii promoția 2017, care va avea loc la sfârșitul anului 2017, la nivelul judecătoriilor vor fi vacante aproximativ 265 de posturi de execuție”.

Sursa informației


Potrivit Clujust.ro președintele Comisiei de elaborare a subiectelor la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii este judecător la Secția penală a Înaltei Curți și a fost vicepreședinte la Curtea de Apel București.

Clujul este reprezentat de un judecător cunoscut de la Curtea de Apel Cluj în Comisia de la proba interviului și de către decanul Facultății de Drept UBB Cluj ca membru supleant în comisia de elaborare a subiectelor la proba de verificare a cunoștințelor juridice.

Președintele Comisiei de elaborare a subiectelor de la concursul de admitere la INM din acest an este judecătorul Daniel Grădinaru, care a fost vicepreședintele CAB București și purtătorul de cuvânt al instanței. Din mai 2016, a avansat la Secția penală de la ÎCCJ.

Grădinaru a absolvit Facultatea de Drept 0 Universitatea București în 1997 și Institutul Național al Magistraturii în 2000. Are studii de masterat în științe penale în cadrul Facultății de Drept, Universitatea București și este doctor în drept din 2015).

Înainte de Înalta Curte de Casație și Justiție, a fost judecător la Curtea de Apel București (2008-2016), vicepreședinte (2014); președintele Secției I penale (2012); judecător Tribunalul București, Secția I penală (2006-2008) și la Judecătoria Sectorului 4 București (2000-2006).

Judecătorul Valentin Mitea, vicepreședinte la Curtea de Apel Cluj și fost președinte timp de două mandate, este unul dintre cei doi judecători din Comisia de verificare la proba interviului, cea mai temută de la concursul pentru INM.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Mitea este un cunoscut specialist în dreptul civil, fiind judecător la Secția I Civilă de la CA Cluj și co-autor al mai multor volume și tratate.

Sursa informației

 

[UPDATE: Cum s-a hotărât numărul de locuri alocate admiterii la INM din toamnă] Hotărârea CSM privind aprobarea Comisiei de elaborare a subiectelor pentru admiterea la INM was last modified: iulie 25th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter