Hexagonul – o oportunitate extraordinară pentru studenții care se pregătesc pentru admitere în profesiile liberale

18 mai 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 991
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

„Hexagonul este o competiție din care, indiferent de rezultat, ieși câștigător!” – ne-a spus Alexandra Bob – studentă în anul 4 la Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, participantă la ediția din acest an a Hexagonului, dar și la alte ediții ale concursului.

Alexandra Bob dorește să aleagă o carieră în avocatură și consideră că Hexagonul este o oportunitate extraordinară, pentru studenți și pentru absolvenți, în pregătirea pentru examenele de admitere în profesiile liberale.

„Hexagonul a schimbat totul pentru mine, modul în care învăț, modul în care percep lucrurile!” – a  adăugat Alexandra Bob.

Hexagonul – o oportunitate extraordinară pentru studenții care se pregătesc pentru admitere în profesiile liberale was last modified: iunie 27th, 2016 by Alexandra Bob

Vă recomandăm: