Hexagonul este un plus pentru studenții care participă la el

28 mai 2016
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1107
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristina Tomuleț, asist. univ. drd. în cadrul Facultății de Drept din Cluj-Napoca, a apreciat ediția Hexagonului de anul acesta ca fiind un concurs greu, obositor, cu subiecte mai grele decât cele din anul precedent.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Hexagonul este un plus pentru studenții care participă la el pentru că pregătirea studenților durează 2-3 luni și aceștia ajung să cunoască materia mult mai în detaliu. Este un nivel foarte diferit între un examen obișnuit și Hexagon.

Cel puțin în cazul materiei de drept constituțional, subiectele sunt axate pe partea teoretică mai mult decât pe cea practică. Lucrările studenților arată a lucrări de specialitate, nu au o perspectivă neapărat practică.

Hexagonul este un plus pentru studenții care participă la el was last modified: mai 27th, 2016 by Cristina Tomuleț
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Cristina Tomuleț

Cristina Tomuleț

Este asist. univ. drd. la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai”.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter