Hexagonul, acest „dulce efort”

28 mai 2016
Vizualizari: 1475

Reprezentat al Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, domnul profesor Mihai Dunea și-a manifestat, în numele organizatorilor, bucuria de a fi gazdele Hexagonului din anul acesta, ultima dată acest lucru întâmplându-se în anul 2010, sperând că oaspeții s-au simțit bine și de această dată în capitala Moldovei.

Domnul profesor a subliniat oportunitatea oferită de Hexagon de a lega prietenii, povestind cum dânsul a păstrat legătura cu mulți oameni dragi lui, de pe vremea în care și dânsul a participat la acest concurs.

Cu privire la organizarea efectivă a concursului, domnul Dunea a admis că efortul logistic este într-adevăr unul de seamă, dar că nu este resimțit ca o povară, atâta vreme cât este desfășurat cu bucurie și cu o așteptare constructivă a probelor care se vor desfășura.

Domnul profesor și-a exprimat convingerea că și în edițiile viitoare gazdele vor desfășura cu plăcere acest «dulce efort» și că organizarea va fi desăvârșită.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor
Hexagonul, acest „dulce efort” was last modified: mai 27th, 2016 by Mihai Dunea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice