Hexagonul, acest „dulce efort”

28 mai 2016
4 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 54 voturi, medie: 4,75 din 5 (4 votes, average: 4,75 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1122
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Reprezentat al Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, domnul profesor Mihai Dunea și-a manifestat, în numele organizatorilor, bucuria de a fi gazdele Hexagonului din anul acesta, ultima dată acest lucru întâmplându-se în anul 2010, sperând că oaspeții s-au simțit bine și de această dată în capitala Moldovei.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Domnul profesor a subliniat oportunitatea oferită de Hexagon de a lega prietenii, povestind cum dânsul a păstrat legătura cu mulți oameni dragi lui, de pe vremea în care și dânsul a participat la acest concurs.

Cu privire la organizarea efectivă a concursului, domnul Dunea a admis că efortul logistic este într-adevăr unul de seamă, dar că nu este resimțit ca o povară, atâta vreme cât este desfășurat cu bucurie și cu o așteptare constructivă a probelor care se vor desfășura.

Domnul profesor și-a exprimat convingerea că și în edițiile viitoare gazdele vor desfășura cu plăcere acest «dulce efort» și că organizarea va fi desăvârșită.

Hexagonul, acest „dulce efort” was last modified: mai 27th, 2016 by Mihai Dunea
0 Shares

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter