[UPDATE: Adoptarea Proiectului de Lege privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19] Guvernul României. Proiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței din 11 mai 2020

11 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 200

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Proiectele de acte normative adoptate de Guvern în cadrul ședinței din 11 mai 2020

Guvernul României a făcut publică lista proiectelor de acte normative adoptate în cadrul ședinței din 11 mai 2020, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial (www.gov.ro):

Proiect de Lege privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Proiectul poate fi accesat aici.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), Guvernul României a publicat agenda ședinței din 11 mai a.c., în cadrul căreia va fi discutat proiectul de Lege privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sursa informației

[UPDATE: Adoptarea Proiectului de Lege privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19] Guvernul României. Proiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței din 11 mai 2020 was last modified: mai 12th, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter