[UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. Legea bugetului de stat pe anul 2021 și alte acte normative incluse pe agenda ședinței din 19 februarie

22 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
50 views

UPDATE: Actele normative adoptate de Guvern în cadrul ședinței din 19 februarie 2021

Guvernul României a făcut publică lista proiectelor de acte normative adoptate în cadrul ședinței din 19 februarie 2021, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial (www.gov.ro):

I.    PROIECTE DE LEGI

– Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021;

– Proiectul Legii privind bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2021;

– Proiectul Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021.

II.    ORDONANȚE DE URGENȚĂ

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

– Ordonanță de urgență privind modificarea și completarea O.U.G. nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, structuri de cazare, structuri de alimentație și agenții de turism, a căror activitate a fost afectată în contextual pandemiei de COVID-19, precum și privind unele măsuri fiscale;

– Ordonanță de urgență pentru modificarea Legii nr. 200/2006 privind constituirea și utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanțelor salariale.

III.    HOTĂRÂRI

– Hotărâre pentru modificarea H.G. nr. 150/2010 pentru înființarea, organizarea și funcționarea Consiliului Interministerial de Avizare Lucrări Publice de Interes Național și Locuințe.

Sursa informației

  


Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), Guvernul României a publicat agenda ședinței din 19 februarie a.c., în cadrul căreia vor fi discutate mai multe proiecte de acte normative:

I. PROIECTE DE LEGI

– Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021;

– Proiect de Lege privind bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021;

– Proiect de Lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021.

 

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. O.U.G. privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și alte acte normative incluse pe agenda ședinței din 18 februarie

[UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. Legea bugetului de stat pe anul 2021 și alte acte normative incluse pe agenda ședinței din 19 februarie was last modified: februarie 22nd, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter