Guvernul României. Hotărârea pentru stabilirea drepturilor de diurnă, cazare, hrană, facilitarea legăturii cu familia, recreere și transport ale personalului militar și civil şi alte acte normative adoptate

21 ian. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 228

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), în ședința de Guvern din data de 20 ianuarie 2020 au fost discutate mai multe proiecte de acte normative.

Hotărâri

Conferintele Video Universul Juridic

– Hotărâre pentru stabilirea drepturilor de diurnă, cazare, hrană, facilitarea legăturii cu familia, recreere și transport ale personalului militar și civil participant la misiuni și operații în afara teritoriului statului român,

– Hotărâre pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Construire centru de instruire sintetică P+3. Clădire simulatoare de zbor și spații conexe echipată cu un simulator de zbor FFS Boeing 737 NG”.

Memorandumuri

– Memorandum cu tema: Schema de ajutor de minimis pentru participarea la festivaluri și târguri de filme, interne și internaționale, Schema de ajutor de minimis pentru distribuirea și exploatarea filmelor românești de toate genurile, Schema de ajutor de minimis pentru susținerea programelor de cultură, educație cinematografică, organizare de evenimente culturale cinematografice precum și pentru editarea de publicații de specialitate și Schema de ajutor de minimis pentru încurajarea funcționării cinematografului de artă și a programării filmelor în acestea în aplicarea prevederilor O.G. nr. 39/2005 privind cinematografia, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 328/2006, cu modificările și completările ulterioare.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Guvernul României. Hotărârea pentru stabilirea drepturilor de diurnă, cazare, hrană, facilitarea legăturii cu familia, recreere și transport ale personalului militar și civil și alte acte normative adoptate was last modified: ianuarie 21st, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter