[UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. H.G. privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 aprilie 2021, principala temă aflată pe agenda ședinței din 8 aprilie

8 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
69 views

UPDATE: Actele normative adoptate de Guvern în cadrul ședinței din 8 aprilie 2021

Guvernul României a făcut publică lista proiectelor de acte normative adoptate în cadrul ședinței din 8 aprilie 2021, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial (www.gov.ro):

I.    HOTĂRÂRI

– Hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 aprilie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), Guvernul României a publicat principala temă aflată pe agenda ședinței din 8 aprilie 2021, și anume:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

I.    PROIECTE DE HOTĂRÂRI

– Proiectul de Hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 aprilie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Detalii privind proiectul și nota de fundamentare, anexa 1, anexa 2 și anexa 3, pot fi vizualizate accesând sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. O.U.G. pentru modificarea O.U.G. nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor și alte acte normative incluse pe agenda ședinței din 7 aprilie

[UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. H.G. privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 aprilie 2021, principala temă aflată pe agenda ședinței din 8 aprilie was last modified: aprilie 9th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter