[UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. H.G. pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată și alte acte normative incluse pe agenda ședinței din 13 ianuarie

14 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
73 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Actele normative adoptate de Guvern în cadrul ședinței din 13 ianuarie 2021

Guvernul României a făcut publică lista proiectelor de acte normative adoptate în cadrul ședinței din 13 ianuarie 2021, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial (www.gov.ro):

I. PROIECTE ÎN ANALIZĂ

– Proiect de Lege privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie;

– Proiect de Ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 56/2020 pentru recunoașterea meritelor personalului medical participant la acțiuni medicale împotriva COVID-19.

 II. HOTĂRÂRI

– Hotărâre pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată.

III. MEMORANDUMURI

– Memorandum cu tema: Cooperarea și schimbul de informații între S.N Nuclearelectrica S.A (SNN) și Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în vederea îndeplinirii standardelor de securitate fizică a amplasamentului C.N.E Cernavodă.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.gov.ro), Guvernul României a publicat agenda ședinței din 13 ianuarie a.c., în cadrul căreia vor fi discutate mai multe proiecte de acte normative:

I. PROIECTE DE LEGI

– Proiectul de Lege privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

II. PROIECTE DE ORDONANȚE DE URGENȚĂ

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

– Proiectul de Ordonanță de Urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 56/2020 pentru recunoașterea meritelor personalului medical participant la acțiuni medicale împotriva COVID-19.

III. PROIECTE DE HOTĂRÂRI

– Proiect de Hotărâre  pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată.

IV. MEMORANDUMURI

– Memorandum cu tema: Aprobarea de cãtre Guvern a ordonatorilor principali de credite ai bugetului de stat ale cãror cheltuieli vor fi prezentate în Strategia fiscalbugetarã pentru perioada 2021-2023;

– Memorandum cu tema: Mecanismul pentru elaborarea poziției Guvernului României cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență;

– Memorandum cu tema: Cooperarea și schimbul de informații între S.N Nuclearelectrica S.A (SNN) și Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în vederea îndeplinirii standardelor de securitate fizică a amplasamentului C.N.E Cernavodă.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. Hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu 13 ianuarie 2021, principala temă aflată pe agenda ședinței din 12 ianuarie

[UPDATE: Acte normative adoptate] Guvernul României. H.G. pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată și alte acte normative incluse pe agenda ședinței din 13 ianuarie was last modified: ianuarie 14th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter