Gustul unui produs alimentar poate fi protejat prin dreptul de autor? Hotărârea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene din 13 noiembrie 2018, dată în cauza C-310/17

18 mart. 2022
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 172
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Gustul unui produs alimentar poate fi protejat prin dreptul de autor? Hotărârea Curții de Justiție a Uniunii Europene din 13 noiembrie 2018, dată în cauza C-310/17 was last modified: martie 17th, 2022 by Andreea Livădariu
Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Vă recomandăm:

Despre autor:

Andreea Livădariu

Andreea Livădariu

Este doctorand şi asistent de cercetare în domeniul dreptului proprietăţii intelectuale, în cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, precum și avocat colaborator în cadrul SCPA Roş şi Asociaţii.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter