Târg de carte Grupul editorial Universul Juridic participă la târgul Gaudeamus, ediția 23

981       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Grupul editorial Universul Juridic participă la târgul Gaudeamus, ediția 23 📅 20 noiembrie 2016 București Grupul editorial Universul Juridic participă la târgul Gaudeamus, ediția 23

Data 20 noiembrie 2016
Locația Pavilionul Central Romexpo, Bulevardul Expoziției

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Grupul editorial Universul Juridic, reprezentat de editura Universul Juridic, editura Pro Universitaria, editura Everika Publishing și editura Neverland, va fi prezent la cea de-a 23-a ediție a târgului internațional Gaudeamus, în perioada 16-20 noiembrie 2016.

Ne puteți găsi în Pavilionul Central Romexpo, la nivelul 7.70, standul 330. Programul de vizitare a târgului, pentru toate categoriile de public, este zilnic, între orele 10.00 și 20.00.

Vă așteptăm!


Târgul Gaudeamus se desfășoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spațiu expozițional de 14.000 mp, oferta a peste 300 de edituri românești și străine, tipografii, instituții de învățământ, centre și institute culturale, instituții mass-media, agenții de difuzare de carte, firme multimedia, agenții literare, organizații non-guvernamentale cu profil cultural și educațional, asociații profesionale, librării, biblioteci etc.

Înființată în anul 2001, Editura “Universul Juridic” a devenit în 15 ani un actor important al pieței de carte juridică din România.

Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridica se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect și seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.

Din anul 2001 și până în prezent au fost editate un număr de peste 5000 de titluri din domeniile juridic și economic.

Pentru mai multe informații despre editura Universul Juridic vizitați: www.editurauniversuljuridic.ro.

Grupul editorial Universul Juridic participă la târgul Gaudeamus, ediția 23 was last modified: noiembrie 17th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter