Gilda Lazăr: Ca fost jurnalist, am fost extraordinar de preocupată de tot ceea ce înseamnă stat de drept, drepturi fundamentale, libertatea cuvântului, libertatea justiției, inamovibilitate și libertatea conștiinței

21 iul. 2017
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 623

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Gilda Lazăr: Doamnelor și domnilor, este o mare bucurie pentru mine să mă adresez dumneavoastră cu ocazia acestei zile speciale – Ziua Justiției. Este o sărbătoare adresată tuturor slujitorilor legii și tuturor celor care ajută la aplicarea legii. Îmi place să cred că, din 1989 până acum, m-am numărat și eu printre cei care ajută la aplicarea legii. Ca fost jurnalist, am fost extraordinar de preocupată de tot ceea ce înseamnă stat de drept, drepturi fundamentale, libertatea cuvântului, libertatea justiției, inamovibilitate și libertatea conștiinței.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

De 20 de ani lucrez într-un domeniu extrem de reglementat – JTI, o companie din industria tutunului. Împărtășeam de curând din experiența noastră într-o conferință care se intitula „Slippery Slope” – „Atenție, pantă alunecoasă”. Ceea ce se întâmplă în ultimii ani în industria tutunului se extinde rapid și către alte industrii, considerate a fi producătoare de produse nesănătoase: băuturile carbogazoase, alcoolul, chiar telefonia și calculatoarele. Vorbim despre suprataxare, despre avertismente de sănătate supradimensionate și, ca în Australia, despre interzicerea brandurilor.

De câțiva ani sprijinim publicarea Revistei pentru Drepturile de Proprietate Intelectuală și am devenit, de curând, și admiratori și colaboratori ai revistei Legal Point. De ce? Pentru că experiența noastră trebuie împărtășită și pentru că în continuare credem că trebuie să existe un echilibru între ceea ce se numește sănătate publică și drepturile fundamentale. Pentru că nu dorim ca ideologia să transforme lumea în care trăim într-o lume alb-negru. Pentru că vrem să trăim într-o lume colorată. De 27 de ani continui să vorbesc – și în calitate de jurnalist, și în calitate de reprezentant al unei industrii legale, deși controversate. De ce? Pentru că, așa cum spunea Napoleon, zece oameni care vorbesc fac mai multă gălăgie decât zece mii care tac.

Gilda Lazăr: Ca fost jurnalist, am fost extraordinar de preocupată de tot ceea ce înseamnă stat de drept, drepturi fundamentale, libertatea cuvântului, libertatea justiției, inamovibilitate și libertatea conștiinței was last modified: iulie 21st, 2017 by Gilda Lazăr
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter