Gheorghe Piperea a câștigat premiul „Avram Iancu”, acordat de Baroul Dolj

12 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 987

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Spre cinstirea și eternizarea marelui erou național și martir al Românismului, Avram Iancu, care a făcut parte din ordinul nostru profesional, Consiliul Baroului Dolj, în ședința din 8 decembrie 2016, a decis în unanimitate acordarea Premiului „Avram Iancu”, înființat în anul 1924,  domnului GHEORGHE PIPEREA, avocat și profesor universitar, pentru activitatea profesională merituoasă, cu rezultate remarcabile în planul jurisprudenței, doctrinei și în cel al operei de legiferare, întru respectarea ideii călăuzitoare din testamentul Eroului Națiunii Române,  potrivit căreia “luptătorii cu arma legii vor putea scoate drepturile națiunei.

Lucian Bernd Săuleanu,

Decanul Baroului Dolj

Reacția domnului Gheorghe Piperea la primirea acestui premiu a venit pe pagina sa de facebook:

„Spre surprinderea mea, Baroul Dolj a decis zilele trecute sa îmi acorde premiul Avram Iancu “«pentru activitatea profesională merituoasă, cu rezultate remarcabile în planul jurisprudenței, doctrinei și în cel al operei de legiferare, întru respectarea ideii călăuzitoare din testamentul Eroului Națiunii Române, potrivit căreia “luptătorii cu arma legii vor putea scoate drepturile națiunei”».

Sunt onorat. Mulțumesc colegilor din Craiova și, în special, dlui profesor Săuleanu, decanul baroului Dolj, pentru această mare și frumoasă surpriză de sfarșit de an.

Sper ca în anii 2017-2020 să reușesc să desăvârșesc munca la noul Cod comercial român, pe proiectul căruia am început deja să lucrez. Invit colegii din Universitatea craioveană să mi se alăture în acest proiect (așa cum, de altfel, invit și colegii din celelalte universități din hexagon să se alăture proiectului)”.

Sursa informației

Gheorghe Piperea a câștigat premiul „Avram Iancu”, acordat de Baroul Dolj was last modified: decembrie 12th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter