Gheorghe Florea: S-a dovedit că profesia are spiritul de a fi sensibilă la probleme actuale

7 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 950
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Domnul Av. dr. Gheorghe Florea – Președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România – a declarat, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 6 aprilie 2016, cu tema Maratonul „Legal Point” – 2016 (VIII):

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Faptul că legea organizează anual un Congres al Avocaților dă posibilitatea ca democrația profesională să funcționeze, iar în momentul în care funcționează instituțiile legale, bilanțul nu poate fi decât unul pozitiv. E un Congres în care s-a dovedit că profesia are spiritul de a fi sensibilă la probleme actuale, că este preocupată de decizii inovative, cu perspectivă, că este interesată ca glasul avocaților care dă delegare celor care îi reprezintă în congres să fie auzit ca atare și mai important este faptul că evenimentul, ca atare, marchează și un moment de socializare, Congresul de față fiind un astfel de prilej de schimb de opinii, atât între avocați, cât și între avocați și alți reprezentanți ai profesiilor juridice.

Este și o ocazie să ne verificăm prieteniile, cum este, de fapt, și raportul dintre Editura Universul Juridic și Uniunea Națională a Barourilor din România, sprijinul dumneavoastră în ceea ce privește pregătirea logistică a Congresului și susținerea lui, fiind recunoscută și subliniată de către majoritatea celor care au fost prezenți în Congres, care de altfel v-au și salutat pe parcursul maratonului cu privire la împrejurarea că numeroase acțiuni de formare profesională, mai ales în ce privește cunoașterea și aprofundarea noilor coduri au fost realizate în barourile din care proveneau cei cu care ați discutat, cu concursul Universului Juridic.

Ce mi-au spus colegii? «Tare bine ar fi că săptămânal să știe că la o oră fixă pot să își planifice activitatea încât noutățile privind profesiile juridice să poată fi verificate într-un dialog interprofesional».

👍Vezi: EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 11 – Gheorghe Florea: Maratonul Legal Point – 2016 (VII)

Gheorghe Florea: S-a dovedit că profesia are spiritul de a fi sensibilă la probleme actuale was last modified: noiembrie 3rd, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter