Gală Gala Lady Lawyer, ediția a V-a

2195       0

Gala Lady Lawyer, ediția a V-a 📅 22 noiembrie 2018 București Gala Lady Lawyer, ediția a V-a

Data 22 noiembrie 2018
Locația Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București (Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București)

Camera de Comerț și Industrie București și Editura Universul Juridic organizează joi, 22 noiembrie 2018, GALA LADY LAWYER, eveniment anual, ajuns la ediția a V-a.

Vor participa avocați din București și din marile orașe ale țării, directori juridici din companii, bănci și instituții publice, precum și reprezentanți ai asociațiilor patronale și profesionale.

Clinica Eliade și CEC Bank sunt partenerii Galei Lady Lawyer, care se va desfășura în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București (Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București).

Evenimentul este organizat cu sprijinul companiilor Aur’a Mineral Water, Beauty Fusion, Avestis, Das Aesthetic Clinique, Nedelya, Premium Fruct și Romanian Folk Art Fashion.

Editura Universul Juridic respectă, prețuiește și susține valorile. Gala Lady Lawyer celebrează doamnele avocat care au reușit să se impună de-a lungul timpului în această profesie, să evidențieze cariere de succes, dar și să reliefeze faptul că femeile sunt o adevărată forță în avocatură.

Gala Lady Lawyer va premia tenacitatea, pasiunea, viziunea, inovația, rigoarea profesională și capacitatea doamnelor avocat de a stabili parteneriate durabile în interesul firmelor, cabinetelor și a societăților în care activează.

În cadrul Galei Lady Lawyer, ediția a V-a, se va lansa revista Lady Lawyer, ediția noiembrie 2018.

Criteriile după care s-au realizat nominalizările

Experiența în piață; Opiniile și recomandările clienților și ale confraților; Rezultatele înregistrate în 2018; Brandul societății; Stilul de leadership; Activitatea academică; Complexitatea dosarelor  în care au fost implicate persoanele nominalizate; Apariția în presa de specialitate românească și în directoarele internaționale de profil.

  

Agenda

18:00 – 19:00: Primirea invitaților

19:00 – 19:15: Moment artistic

19:15 – 20:30: Ceremonia de premiere

20:30 – 21:30: Cocktail & Degustare de vinuri

 

Taxa de participare la evenimentul GALA LADY LAWYER, editia a V-a este în valoare de 200 de lei  +  TVA și include următoarele servicii:

– participare la toate manifestările Galei (înregistrare, moment artistic, ceremonia de premiere, cocktail și degustare de vinuri);

– revista Lady Lawyer, editia noiembrie 2018;

– voucherele cu reduceri de la partenerii Galei.


Pentru detalii despre participare vă rugăm să ne contactați la adresa roxana.biga@universuljuridic.ro sau mircea.fica@universuljuridic.ro.

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare - Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Gala Lady Lawyer, ediția a V-a was last modified: noiembrie 21st, 2018 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: