Gabriel Grigore, Decanul Baroului Constanța: Scopul nostru este de a deschide calea pentru studenți, de a participa, chiar dacă pregătirea lor profesională, poate, la un anumit nivel nu le-o permite, la aceste forme de pregătire profesională

18 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 917

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Gabriel Grigore: Bună ziua. Vă urez bun-venit la acest seminar. Vă vorbesc în dublă calitate – de mandatar al d-lui profesor Stoica, care este Decanul Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Ovidius, care, din păcate, a trebuit să fie prezent la un sechestru de navă, problemă foarte importantă, și m-a rugat să vă urez bun-venit.

Inteligența artificială în materie penală

Țin să remarc numărul și calitatea organizatorilor acestui seminar, care cred că va garanta reușita lui. În ceea ce privește Universitatea Ovidius și Facultatea de Drept – este nu numai gazdă, ci se implică, cred că a doua oară în organizarea unor astfel de seminarii profesionale, atât cu avocații, cât și, iată, cu celelalte profesii juridice.

Data de organizare a seminarului nu este prea favorabilă în ceea ce-i privește pe studenți. Scopul nostru este de a deschide calea pentru studenți, de a participa, chiar dacă pregătirea lor profesională, poate, la un anumit nivel nu le-o permite, la aceste forme de pregătire profesională. Este un mod de a lua contact cu ceea ce înseamnă profesiile juridice, mai ales că acest seminar se caracterizează prin ceea ce înseamnă interdisciplinaritatea, atât din punct de vedere al participanților, cât și a tematicii seminarului.

Nu mai vreau să accentuez importanța unor astfel de forme de pregătire profesională este evident că fiecare dintre noi, cu fiecare dosar pe care-l avem, ne pregătim, dar este foarte important să ascultăm opiniile colegilor, problemele cu care se confruntă fiecare în activitatea profesională.

Mă opresc aici, sper ca lucrările seminarului să profite tuturor și ca la sfârșit, când vom pleca de aici, să plecăm mai îmbogățiți din punct de vedere profesional. Vă mulțumesc.

Gabriel Grigore, Decanul Baroului Constanța: Scopul nostru este de a deschide calea pentru studenți, de a participa, chiar dacă pregătirea lor profesională, poate, la un anumit nivel nu le-o permite, la aceste forme de pregătire profesională was last modified: octombrie 25th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter