Plenul CSM a amânat numirea în funcția de director al INM până în ianuarie 2017

25 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2720
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 noiembrie 2016: Plenul CSM a amânat numirea în funcția de director al INM până în ianuarie 2017

Potrivit ordinii de zi soluționate a Plenului CSM din data de 22 noiembrie 2016, s-a hotărât admiterea solicitării formulate de UNJR și AMR de amânare, până în ianuarie 2017, a procedurii de numire în funcția de director al Institutului Național al Magistraturii.

Pe un alt site cu profil juridic s-a vehiculat informația că jud. Rodica Aida Popa ar fi următorul director al INM, fapt care nu a fost confirmat de soluționarea ordinii de zi a Plenului CSM.

Campanie Craciun UJmag 2020

21 septembrie 2016: Funcția de director al INM este vacantă

Consiliul Superior al Magistraturii a declanșat procedura de ocupare a funcției de director al Institutului Național al Magistraturii, acesta fiind vacantă începând de ieri, 20 septembrie 2016.

Directorul și directorii adjuncți ai Institutului Național al Magistraturii se numesc de către Consiliul Superior al Magistraturii, pentru un mandat de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii, din rândul personalului de instruire de specialitate juridică al Institutului, al judecătorilor și procurorilor sau al cadrelor didactice din învățământul superior juridic, acreditat potrivit legii Candidaturile pentru ocuparea funcției menționate se depun la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, în termen de 30 zile de la data publicării anunțului (data publicării: 21.09.2016).

Candidaturile vor fi însoțite de un curriculum vitae, un plan managerial privitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției, precum și orice alte acte considerate relevante.

În vederea numirii în funcție, candidații susțin un interviu în fața Plenului CSM.

Interviul constă în susținerea planului managerial și are ca scop verificarea aptitudinilor manageriale ale candidaților, urmând a fi avute în vedere, în principal, capacitatea de organizare, capacitatea rapidă de decizie, rezistența la stres, autoperfecționarea, capacitatea de analiză, sinteză, previziune, strategie și planificare pe termen scurt, mediu și lung, inițiativa și capacitatea de adaptare rapidă.

Sursa informației

Plenul CSM a amânat numirea în funcția de director al INM până în ianuarie 2017 was last modified: noiembrie 25th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter