Funcția de decan nu este un scop în sine

16 mart. 2016
3 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 669
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Domnul conf. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias – Decanul facultății de drept din cadrul Universității din București– a declarat, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 16 martie 2016, cu tema „Învățământul juridic universitar”:

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

Funcția, ca banii, nu e un scop în sine, e un mijloc. Funcția de decan este o funcție și didactică, și administrativă. În principal este administrativă, dar fiind vorba de conducerea unei unități de învățământ are și o componentă didactică puternică. Mie mi se pare că funcția de decan nu este un scop în sine, ci este un mijloc pe care îl putem folosi mai mult sau mai puțin eficient pentru atingerea scopurilor pe care ni le-am propus.

👍Vezi EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” – Învățământul juridic universitar

Funcția de decan nu este un scop în sine was last modified: februarie 1st, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter