Fostul ministru Elena Udrea revine în România

9 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 345

Fostul ministru Elena Udrea revine în România

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dacă ieri era doar un zvon, azi informația se confirmă: Elena Udrea s-a întors în România. Elena Udrea a anunțat, printr-o postare pe Facebook că s-a întors în România și a renunțat de bună-voie la statutul de refugiat în Costa Rica, spunând că se poate apăra mai bine din țară. Elena Udrea spune că a intrat în țară luni dimineață prin Vama Giurgiu.

„Da, m-am intors in Romania. Am renuntat de bună-voie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare. Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însarcinată, iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată, când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate”, a scris Elena Udrea pe Facebook, notează Mediafax.

Monitor Dosare

„Companiile petroliere trebuie să afișeze simultan majorarea prețurilor la carburanți, pentru ca firmele să nu se influențeze reciproc, întrucât concurența pe piața carburanților este una redusă”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Concurenței, transmis, luni, Agerpres.

„Autoritatea de Concurență solicită adoptarea acestei măsuri în urma derulării unei anchete sectoriale pe piața comercializării cu amănuntul de carburanți din România. Ancheta a confirmat faptul că existența unui lider, care deține aproximativ jumătate din piață, are efect direct asupra modului în care se modifică prețurile cu amănuntul la carburanți, acesta fiind, de regulă, și inițiatorul modificărilor de preț”, mai scrie Agerpres.

Festivalul Neversea s-a încheiat și Poliția face bilanțul acestui eveniment muzical de la malul mării.

„Pe parcursul celor patru zile de festival, polițiștii de combatere a criminalității organizate au constatat 43 de infracțiuni la Legea 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Majoritatea faptelor depistate au vizat deținerea de droguri în vederea consumului propriu”, se arată într-un buletin informativ transmis, luni, de Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța, scrie Agerpres.


„Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Dobrogea» a intervenit medical în 1.572 de cazuri, iar 28 persoane au fost transportate la spital în vederea primirii îngrijirilor de specialitate. De asemenea, duminică seară a fost constatat, în perimetrul festivalului, decesul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. În cele patru zile ale festivalului, jandarmii și polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.300 lei. Amenzile au fost date în principal pentru consumul de alcool, nerespectarea măsurilor instituite de forțele de ordine, injurii, provocare și participare la scandal”, mai scrie Agerpres.

PSD își va desemna candidatului la alegerile prezidențiale din toamnă la congresul din 3 august, anunță secretarul general al partidului, Mihai Fifor.

„Fifor a precizat, într-o emisiune la RTV, că în 3 august va fi organizat congresul pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale. Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, vineri, la Brăila că partidul va organiza un nou congres, la sfârșitul lunii iulie – începutul lunii august, în care va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidențiale. Potențialele nume sunt Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Ecaterina Andronescu, Șerban Nicolae, Călin Popescu Tăriceanu sau un independent”, relatează Adevărul.

Miercuri, 10 iulie 2019, Muzeul Național Cotroceni aniversează 28 de ani de la înființare. Cu acest prilej, muzeul organizează o suită de manifestări.

„Programul Zilei Muzeului Național Cotroceni debutează cu tururi ghidate gratuite. Începând cu ora 18.30, în Spațiile medievale ale muzeului, va avea loc vernisajul expoziției de colaje cu titlul «București, orașul în matricea otoman-orientală», realizată de arhitectul Dan Lăcătuș și curatoriată de conf. dr. Cătălin D. Constantin și ing. arh. Ionel Motoc. Proiectul expozițional urmărește evidențierea evoluțiilor arhitectonice ale Bucureștiului, a influențelor sau a suprapunerilor unor elemente foarte diferite, din epoci diferite, pe o matrice inițială impusă istoric și cultural de către conjunctura politică a Balcanilor Evului Mediu. (…). La Muzeul Național Cotroceni, ineditele lucrări vor putea fi văzute de vizitatori în perioada 11 iulie – 31 august 2019. Ziua se va încheia cu o surpriză muzicală oferită de violoncelistul Adrian Naidin”, scrie Cotidianul.

Seară frumoasă!

Fostul ministru Elena Udrea revine în România was last modified: iulie 9th, 2019 by Claudiu Pamuc
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Claudiu Pamuc

Claudiu Pamuc

Este directorul editorial al revistei Legal Point.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter