A fost semnat Acordul Economic și Comercial Cuprinzător dintre UE și Canada

31 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 511

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului de pe pagina Ministerului Afacerilor Externe (MAE), în data de 30 octombrie 2016, a fost semnat, la Bruxelles, Acordul Economic și Comercial Cuprinzător (CETA) și un nou Acord de Parteneriat Strategic, între UE și Canada.

Prin semnarea CETA relațiile româno-canadiene vor fi în continuă dezvoltare, prin întrunirea premiselor pentru eliminarea pentru toți cetățenii români, de la 1 decembrie 2017, a regimului de vize aplicat de Canada. Astfel, va fi garantat accesul egal și integral al tuturor operatorilor economici și comerciali români la oportunitățile economice pe care noul Acord le deschide.

Conform comunicatului, acordul CETA va contribui în mod direct la amplificarea și diversificarea schimburilor comerciale între Canada și UE și va conduce la valorificarea potențialului de cooperare transatlantic, prin crearea de noi oportunități comerciale și de investiții, prin îmbunătățirea accesului pe piață al bunurilor și serviciilor, precum și prin consolidarea normelor privind comerțul bilateral între operatorii economici europeni și canadieni.

Sursa informației

A fost semnat Acordul Economic și Comercial Cuprinzător dintre UE și Canada was last modified: octombrie 31st, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter