Formulare fiscale (impozit pe profit)

10 ian. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 598

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

OPANAF nr. 3.200/2018 privind modificarea și completarea OPANAF nr. 3.386/2016 pentru aprobarea modelului și conținutului formularelor 101 „Declarație privind impozitul pe profit” și 120 „Decont privind accizele” (*intrare in vigoare: 8 ianuarie 2019, M. Of. nr. 18 din 8 ianuarie 2019)

Prin acest ordin se actualizează formularul 101 „Declarație privind impozitul pe profit”, în sensul introducerii unor rubrici privind:

Inteligența artificială în materie penală

– cheltuielile nedeductibile prevăzute la art. 25 alin. (10) C. fisc. (70% din diferența dintre prețul de cesiune și valoarea creanței cesionate sau dintre prețul de cesiune și costul de achiziție al creanței dacă cesionarul cedează creanța);

– elementele similare veniturilor conform art. 25 alin. (10) C. fisc. (70% din diferența dintre valoarea creanței înstrăinate și prețul de cesiune, în cazul instituțiilor de credit);

– impozitul pe profit scutit conform Legii cooperației agricole nr. 566/2004.

Prin acest ordin, se stabilește că declarația se depune numai prin mijloace electronice de transmitere la distanță. Ordinul se aplică începând cu declararea obligațiilor anuale aferente anului fiscal 2018.

Formulare fiscale (impozit pe profit) was last modified: ianuarie 10th, 2019 by Emilian Duca
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autori:

Emilian Duca

Emilian Duca

Este doctor în economie și are studii juridice, este consultant fiscal, membru al Camerei Consultanților fiscali din România. Cu aproape 20 de ani de experientă în consultanță fiscală și de afaceri, atât în sectorul public cât și în companii private, participă frecvent ca lector la conferințe și seminarii pe teme economice și de fiscalitate, precum și la emisiuni TV pe teme economice.
A mai scris:
Alina Duca

Alina Duca

Are pregătire universitară economică și juridică. Are experiență semnificativă în domeniul economic, al legislației vamale, fiscale și contabile.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter