Formula reușitei la Hexagon: pasiune și dăruire

20 mai 2016
3 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 53 voturi, medie: 2,33 din 5 (3 votes, average: 2,33 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 972
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Anca Szasz este studentă în anul 2 la Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și a participat anul acesta pentru prima oară la Hexagon.  Competiția a urmat unei perioade de pregătire intensă, de studiu individual și teste. Anca Szasz știe formula reușitei la Hexagon: „multă pasiune și dăruire”, o formulă ce ar putea propulsa anul viitor echipa Facultății de Drept din Cluj pe podium.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Anul acesta echipa clujeană a ocupat locul 5 în clasamentul general, deși a avut și rezultate foarte bune la unele probe(locul 1 la „Streetball”, locul 2 la „Drept Penal”, locul 3 la „Drept Civil”, locul 3 la „Șah”).

Formula reușitei la Hexagon: pasiune și dăruire was last modified: mai 20th, 2016 by Anca Szasz

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter