Florin Iordache, propus pentru funcția de ministru al justiției, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor juridice

4 Ian 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 144

Florin Iordache, propus pentru funcția de ministru al justiției, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor juridice

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Florin Iordache a fost avizat favorabil pentru funcția de ministru al justiției în comisiile de specialitate ale Parlamentului cu 43 de voturi „pentru”, 16 „împotrivă” și două abțineri.

Audierea candidatului la funcția de ministru al justiției, Florin Iordache

ORIGINAL Black Friday

👍Interviu cu Florin Iordache – Locurile de muncă bine plătite, cheia fericirii românilor

Florin Iordache, propus pentru funcția de ministru al justiției, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor juridice was last modified: ianuarie 4th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter