Flavius-Antoniu Baias: Studenții de astăzi nu sunt ca studenții de ieri, dar nici studenții de ieri nu au fost ca studenții de astăzi

21 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 921
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La Colegiul Franco-Român de studii juridice avem studenți care i-au lăsat bouche bée, gură căscată, pe profesorii francezi. Au luat pentru prima dată, în ultimii douăzeci de ani, nota nouăsprezece la francezi. Deci studenții noștri sunt foarte buni. Nu sunt toți la fel de buni – vorbeam mai înainte de această inegalitate naturală.

Aseară am fost invitat de studenții care vor participa la concursul de arbitraj internațional de la Viena „Willem C. Vis”, unde, în urmă cu doi ani, am câștigat premii importante, și la Viena și la Hong Kong – la Hong Kong am luat chiar locul trei în lume, înaintea universităților Harvard, Oxford ș.a.m.d. Vreau să vă spun că studenții pe care i-am văzut aseară m-au lăsat, cum spuneam, cu gura căscată. Stăpânirea materiei pe baza căreia și-au construit pledoariile, stăpânirea limbii engleze, o spun cu toată deschiderea, eu nu aș fi în stare să mă comport cum se comportă ei și atunci e absolut firesc să spunem că studenții de astăzi nu sunt ca studenții de ieri, dar nici studenții de ieri nu au fost ca studenții de astăzi.

Flavius-Antoniu Baias: Studenții de astăzi nu sunt ca studenții de ieri, dar nici studenții de ieri nu au fost ca studenții de astăzi was last modified: noiembrie 6th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter