Filip & Company își întărește echipa de litigii

6 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 61

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În actualul climat economic, ne așteptăm la întețirea cererilor de informații și investigațiilor fiscale și la creșterea numărului de litigii și executări fiscale în România.

În mod tradițional, litigiile fiscale erau apanajul companiilor de consultanță fiscală – ceea ce, într-un fel, era natural. Însă casele de avocatură au sesizat nevoia clienților pentru servicii super-dedicate și ultra-specializate. În această cheie trebuie citită decizia Filip & Company de a-și construi un centru de excelență în materie de dispute fiscale, proceduri administrative și achiziții publice.

„Avem o mare ocazie să ne ocupăm de acele cazuri care necesită nu doar o instrumentare «standard», ci o abordare particulară, bazată pe cunoașterea aprofundată care rezultă din experiența multor spețe diverse și a concentrării asupra modelelor de operare care previn și reduc riscul fiscal. Cum avem din plin această experiență, este momentul să ne poziționăm ca atare”, declară Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Parte a acestei strategii de dezvoltare este și recrutarea lui George Trantea – care se alatură în poziția de counsel echipei de 14 avocați aflați sub coordonarea lui Cătălin Alexandru, partener și Head of Dispute Resolution.

„Echipa noastră de rezolvare a disputelor are o experiență extinsă în așa-numitele bet-the-firm litigation, în care mizele pentru clienți sunt extraordinare. Deci aici avem o nevoie specifică de a colabora doar cu cei mai buni avocați. iar George este un avocat excelent”, spune Cătălin Alexandru, avocat cu o vastă experiență atât în cazuri de arbitraj intern și internațional, cât și în litigii de taxe, comerciale și civile.

„Este un moment propice în cariera mea: mă alătur unei echipe cu care rezonez deplin uman și profesional și alături de care contribui cu întreaga mea experiență la dezvoltarea centrului de excelență dedicat clienților noștri interesați de administrarea eficace a spețelor și procedurilor fiscale și administrative complexe”, spune George Trantea.

George Trantea este membru al Baroului București din 2008 și al Baroului din Paris din 2013, fiind specializat în soluționarea litigiilor legate de dreptul fiscal și comercial internațional. Are o diplomă de master în drept internațional privat și drept comercial internațional la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne, iar experiența pe care a acumulat-o și în firmele de avocatură din Paris l-a ajutat să aibă o înțelegere europeană și comparativă a obiectivelor si intereselor clienților sai.

Filip & Company își întărește echipa de litigii was last modified: octombrie 6th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter