Filip & Company a asistat AROBS la transferul acţiunilor pe Piaţa Principală a BVB

11 sept. 2023
Vizualizari: 166

Casa de avocatură Filip & Company a acordat consultanță juridică AROBS Transilvania Software, un furnizor global de soluții software personalizate, bazate pe cele mai noi tehnologii, cu privire la transferul acțiunilor sale pe Piața Principală a Bursei de Valori București.

„AROBS este unul dintre cei mai dinamici emitenți de pe piața noastră. Transferul pe piața principală reflectă angajamentul lor pentru creștere și inovație și contribuie la dezvoltarea pieței noastre de capital, respectiv la consolidarea sa pe plan internațional. Ne bucurăm că am avut ocazia să fim alături de ei și le mulțumim pentru încrederea acordată în acest proiect important, precum și pentru colaborarea excelentă”, spune Olga Niță, partener în cadrul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat AROBS Transilvania Software în acest proiect a fost coordonată de către Olga Niță (partener) și Alexandru Bîrsan (partener și coordonator al departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company).

În ultimii ani, Filip & Company s-a implicat cu succes în multe dintre tranzacțiile de referință pe piața de capital din România, atât oferte de acțiuni, cât și obligațiuni, precum și în toate emisiunile de obligațiuni ale statului român pe piețele externe. Avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale Chambers and partners, Legal 500 și IFLR în practica de Piețe de capital atât la nivel de echipă cât și individual, iar Alexandru Bîrsan este clasat în „Hall of fame” în această arie de practică de către Legal 500.

 

Filip & Company

Filip & Company este una din societățile de avocatură de top din România care furnizează asistență de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializați în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocații Filip & Company au experiență elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură și concesiuni, fuziuni și achiziții, energie, drept societar, imobiliar, concurență, finanțări și piață de capital dar și dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.

 

Filip & Company a asistat AROBS la transferul acțiunilor pe Piața Principală a BVB was last modified: septembrie 11th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: