Festivitate de premiere Festivitatea de decernare a Premiilor RRDP pentru anul 2018

345       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Festivitatea de decernare a Premiilor RRDP pentru anul 2018 📅 23 octombrie 2019 București Festivitatea de decernare a Premiilor RRDP pentru anul 2018

Data 23 octombrie 2019
Locația Sala „Constantin Stoicescu”, Facultatea de Drept, Universitatea din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, București

Recomandări

Festivitatea de acordare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat a devenit un eveniment recunoscut, care celebrează știința în domeniul dreptului privat, omagiind autorii și lucrările cele mai reprezentative în această materie.

Nominalizările pentru Premiile Revistei Române de Drept Privat pe anul 2018, conform tradiției implementate începând cu anul 2007, când a avut loc prima festivitate, presupun ca distincțiile să fie acordate cu un an în urmă, pentru ca lucrările și articolele propuse spre premiere să fi avut suficient timp pentru a ajunge pe masa cititorilor, să fi fost deja parcurse și aprofundate.

În acest an se vor decerna următoarele premii:

Premiul „Matei B. Cantacuzino” se va acorda în colaborare cu Uniunea Națională a Barourilor din România unei personalități de marcă din domeniul dreptului privat, pentru întreaga activitate în domeniul dreptului privat, OPERA OMNIA.

Premiul „Traian Ionașcu” – pentru cea mai bună carte a anului 2018 din domeniul dreptului privat – se va acorda în colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România. Nominalizările sunt:

1. Gheorghe Piperea, Protecția consumatorilor în contractele comerciale, Ed. C.H. Beck, București, 2018

2. Francisc Deak, Lucian Mihai, Romeo Popescu, Tratat de drept civil. Contracte speciale, ediția a V-a, actualizată și completată (4 volume – 2017-2019), Ed. Universul Juridic, București

Premiul „Henri Capitant” – pentru cea mai bună teză sau monografie juridică a anului 2018 pe teme de drept privat – va fi acordat în colaborare cu Asociația „Henri Capitant” – România și Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Nominalizările sunt:

1. Nicolae-Horia Țiț, Încuviințarea executării silite, Ed. Universul Juridic, București, 2018

2. Carmen-Nicoleta Bărbieru, Rolul grupului european de interes economic în activitatea de comerț internațional, Ed. Universul Juridic, București, 2018

3. Vasile Bozeșan, Condițiile esențiale ale executării silite. Conformitatea, efectivitatea, integralitatea și promptitudinea, Ed. Universul Juridic, București, 2018

4. Ana-Luisa Chelaru, Repere actuale în dreptul internațional privat. Persoanele. Succesiunile. Familia, Ed. Universul Juridic, București, 2018

5. Elena-Cristina Savu, Contractul de asigurare, Ed. C.H. Beck, București, 2018

6. Delia Narcisa Theohari, Decăderea în reglementarea noului Cod civil, Ed. Hamangiu, București, 2018

7. Patricia-Oana Vanca, Acțiunea civilă în procesul penal, Ed. Universul Juridic, București, 2018

Premiul „Octavian Căpățînă”, pentru cel mai original și valoros studiu publicat în paginile revistei în cursul anului 2018, va fi acordat de Editura Universul Juridic și Revista Română de Drept Privat în colaborare cu Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România, pe baza voturilor membrilor Consiliului științific – partea română.

Suntem onorați să fim parteneri în acest demers cu uniunile profesionale, care s-au implicat și susțin această manifestare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat de unsprezece ani. Astfel, mulțumirile noastre se îndreaptă către Uniunea Națională a Notarilor Publici din România și domnul președinte Viorel Mănescu, Uniunea Națională a Barourilor din România și domnul președinte Traian Briciu, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești și domnul președinte Marius Iacob Morari, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România și domnul președinte Niculae Bălan.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la festivitatea noastră miercuri, 23 octombrie, începând cu ora 17.00, în Sala „Constantin Stoicescu”, Facultatea de Drept, Universitatea din București, Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, București.

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Dacă doriți să participați la eveniment, vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la numărul de telefon 0734.303.103 sau la adresa de e-mail marketing [at] universuljuridic.ro până la data de 18 octombrie 2019.

 

👍Vezi aici: Festivitatea de decernare a Premiilor RRDP pentru anul 2017

👍Vezi aici: Festivitatea de decernare a Premiilor RRDP pentru anul 2016

👍Vezi aici: Festivitatea de decernare a Premiilor RRDP pentru anul 2015

👍Vezi aici: Festivitatea de decernare a Premiilor RRDP pentru anul 2014

 

 


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Festivitatea de decernare a Premiilor RRDP pentru anul 2018 was last modified: octombrie 23rd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter