Festivitate Festivitatea de decernare a premiilor „Revistei Române de Drept Privat” pentru anul 2021

805       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Festivitatea de decernare a premiilor „Revistei Române de Drept Privat” pentru anul 2021 📅 04 octombrie 2022 Festivitatea de decernare a premiilor „Revistei Române de Drept Privat” pentru anul 2021

Data 04 octombrie 2022
Locația AULA MAGNA a Institutului Național al Magistraturii și Online

Festivitatea de acordare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat a devenit un eveniment recunoscut, care celebrează știința în domeniul dreptului privat, omagiind autorii și lucrările cele mai reprezentative în această materie.

Nominalizările pentru Premiile Revistei Române de Drept Privat pentru anul 2021, conform tradiției implementate începând cu anul 2007, când a avut loc prima festivitate, presupun ca distincțiile să fie acordate pentru anul anterior, pentru ca lucrările și articolele propuse spre premiere să fi avut suficient timp pentru a ajunge pe masa cititorilor, să fi fost deja parcurse și aprofundate.

Evenimentul este organizat cu sprijinul:

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor

În acest an se vor decerna următoarele premii:

Premiul „Matei B. Cantacuzino” se va acorda în colaborare cu Uniunea Națională a Barourilor din România unei personalități de marcă din domeniul dreptului privat, pentru întreaga activitate în domeniul dreptului privat, OPERA OMNIA.

Premiul „Traian Ionașcu” – pentru cea mai bună carte a anului 2021 din domeniul dreptului privat – se va acorda în colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești din România. Nominalizările sunt:

1. Maria Fodor, Probele în procesul civil. Legislație, doctrină și jurisprudență, Ed. Universul Juridic, București, 2021;

2. Radu Rizoiu, Curs de teoria actului juridic civil, Editura Hamangiu, București, 2021.

Premiul „Henri Capitant” – pentru cea mai bună teză sau monografie juridică a anului 2021 pe teme de drept privat – va fi acordat în colaborare cu Asociația „Henri Capitant” – România și Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Nominalizările sunt:

1. Gabriel Sandu Lefter, Apelul în procesul civil, Ed. Hamangiu, București, 2021;

2. Dan-Adrian Caramidariu, Contractul standard in afaceri. O perspectiva de law and economic, Ed. Universul Juridic, București, 2021;

3. Maria Maxim, Răspunderea civilă contractuală în domeniul protecției datelor cu caracter personal în contextul noului Regulament general (UE) privind protecția datelor nr. 2016/679, Ed. Universul Juridic, București, 2021;

4. Dragoș Isache, Lichidarea voluntară a succesiunii, Ed. Solomon, București, 2021.

Premiul „Octavian Căpățînă”, pentru cel mai original și valoros studiu publicat în paginile Revistei în cursul anului 2021, va fi acordat de Editura Universul Juridic și Revista Română de Drept Privat în colaborare cu Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România, pe baza voturilor membrilor Consiliului științific – partea română.

Suntem onorați să fim parteneri în acest demers cu uniunile profesionale care s-au implicat și susțin această manifestare a Premiilor Revistei Române de Drept Privat de treisprezece ani. Astfel, mulțumirile noastre se îndreaptă către Uniunea Națională a Notarilor Publici din România și domnul președinte Viorel Mănescu, Uniunea Națională a Barourilor din România și domnul președinte Traian Briciu, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România și domnul președinte Niculae Bălan, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești și domnul președinte Marius Iacob Morari.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la festivitatea noastră marți, 4 octombrie 2022, începând cu ora 18.00, în AULA MAGNA a Institutului Național al Magistraturii și Online.

Participarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Accesul se va face exclusiv pe bază de invitație.

Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Festivitatea de decernare a premiilor „Revistei Române de Drept Privat” pentru anul 2021 was last modified: iulie 25th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.