Fără calitatea studenților și activitatea profesorilor, Facultatea de Drept ar rămâne o formă fără fond

18 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 732
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În 2009, cu ocazia aniversării a 150 de ani, am creat în cadrul Facultății, după model american, recunosc, un magazin cu produse promoționale care poartă imaginea brandului Facultății de Drept pe care sunt convins că îl cunoașteți. Dar evident că, așa cum scria Titu Maiorescu în urmă cu peste un secol, când vorbea despre formele fără fond, dacă această imagine, care este evident mai percutantă astăzi decât imaginea de acum 20 de ani a Facultății de Drept, n-ar fi acoperită, în fond, de calitatea studenților, de activitatea colegilor mei, profesorii, ar rămâne o formă fără fond, o formă goală. Cred că aici există o bună conlucrare între formă și fond.

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

👍Vezi EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” – Învățământul juridic universitar

Fără calitatea studenților și activitatea profesorilor, Facultatea de Drept ar rămâne o formă fără fond was last modified: noiembrie 6th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter