[UPDATE: Unirea Basarabiei cu România, sărbătorită la Facultatea de Drept] Facultatea de Drept a Universității din Craiova. Sesiune de comunicări științifice studențești în cadrul activităţilor dedicate Centenarului Marii Uniri

23 mart. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 692
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 23 martie 2018: Unirea Basarabiei cu România, sărbătorită la Facultatea de Drept

Potrivit unui anunț, Facultatea de Drept din Craiova, Baroul Dolj și Acțiunea pentru Renașterea Craiovei organizează marți, 27 martie, începând cu ora 14.00, în Aula Magna a Facultății de Drept, un eveniment dedicat celor 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Printre participanți se numără invitați speciali din Basarabia, precum și studenți basarabeni ai Universității din Craiova. Intrarea este liberă.

Evenimentul va fi deschis de prof. univ. dr. Sevastian Cercel, decanul Facultății de Drept din Craiova și prezentat de avocatul Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj.

De asemenea, programul include un moment al Corului Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu” și o scenetă pregătită de elevi ai aceluiași liceu după un text al avocatului Ștefan Botzoiu, fost director al Teatrului Național „Marin Sorescu”, prezentarea unui proiect pe tema „Artizanii Marii Uniri” de către elevi ai Colegiului Național „Frații Buzești”, alocuțiuni ale unor profesori de istorie, dar și momente artistice pregătite de studenți basarabeni.

Partenerii evenimentului sunt Asociația Studenților Basarabeni din Craiova și colegiile naționale participante în cadrul proiectului ARC „10 Mari Craioveni” : Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu”, C.N. „Carol I”, C.N. „Frații Buzești”, C.N. „Elena Cuza” și C.N. „Gheorghe Chițu”.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare programul evenimentului din data de 27 martie, astfel cum a fost publicat de către Facultatea de Drept a Universității din Craiova:

Cuvânt de deschidere, prof. univ. dr. Sevastian Cercel, decanul Facultății de Drept din Craiova;

Moderator: avocat Lucian Săuleanu, decanul Baroului Dolj;

Invitați speciali din Basarabia: Vasile Tofan, primarul satului Vorniceni, raionul Strășeni și Petru Botnaru, director executiv al asociației Terra 1530 Vorniceni;

Corul Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu”;

Scenetă „România și Timpul”, după un text al avocatului Ștefan Botzoiu. Interpretează elevii Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu”: Nițoi Elena, Nană Mirel, Păuna Delia, Spătaru Patricia, Leizeriuc Ana Maria;

Artizanii Marii Uniri. Prezintă elevele Colegiului Național „Frații Buzești”: Cumpănașu Luiza, Hatu Amalia, Roman Livia;

Recital poezie Victoria Zubenco, studentă a Departamentului de Arte din cadrul Facultății de Litere Craiova;

Scurtă istorie a Marii Uniri, prof. Oprea Pandia, Colegiul Național „Frații Buzești”;

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Contribuții ale absolvenților Colegiului Carol I la actul Marii Uniri, prof. Valentin Băluțoiu, Colegiul Național „Carol I”;

Moment muzical: Valeria Vangheli, Marian Lazarev, Asociația Studenților Basarabeni Craiova, președinte Liuba Eremia.

Sursa informației 


Facultatea de Drept a Universității din Craiova. Sesiune de comunicări științifice studențești în cadrul activităților dedicate Centenarului Marii Uniri

Potrivit unui anunț, Facultatea de Drept a Universității din Craiova, în parteneriat cu Baroul Dolj, ASD-UC, ASB, ADS, SCA Săuleanu, în cadrul activităților dedicate Centenarului Marii Uniri, organizează în data de 27 martie 2018, ora 12.00, Sala 0.2, parter, Sesiunea de comunicări științifice studențești.

Vezi și Programul activităților Baroului Dolj pentru anul 2018 – „12 trepte către Marea Unire” privind Centenarul Marii Uniri

Astfel, sesiunea se adresează studenților din domeniul drept și științe administrative. Materialele ce urmează a fi prezentate în cadrul acestui eveniment vor fi transmise la adresa de e-mail [email protected], până cel târziu la data de 25 martie 2018.

Coordonatori activitate: prof. univ. dr. George Gîrleșteanu – prodecan, prof. univ. dr. Viorel Găină, studenți: Badea Veronica-Andreea, Dumitrel Diana.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare anunțul referitor la organizarea sesiunii de comunicări științifice studențești, astfel cum a fost publicat de către Facultatea de Drept a Universității din Craiova:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

[gview file=”https://www.universuljuridic.ro/wp-content/uploads/2018/03/Anunt-SCSS-anul-2018.pdf” height=”800px”]

Sursa informației

[UPDATE: Unirea Basarabiei cu România, sărbătorită la Facultatea de Drept] Facultatea de Drept a Universității din Craiova. Sesiune de comunicări științifice studențești în cadrul activităților dedicate Centenarului Marii Uniri was last modified: martie 23rd, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.