Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova. Burse de studii în Ungaria în anul universitar 2022-2023

5 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 109

Facultatea de Drept a Universității din Craiova a publicat un anunț cu privire la oferta de burse de studiu pentru anul universitar 2022-2023, care sunt acordate în baza Înțelegerii de colaborare între Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului din România și Ministerul Educației și Culturii din Republica Ungară, privind colaborarea în domeniul învățământului.

Astfel, aceste burse sunt de următoarele tipuri:

– Studii parțiale/semestriale de licență, masterat sau doctorat (3-10 luni);

– Studii complete de licență, masterat sau doctorat finalizate cu diplomă (36/24/36 luni);

– Vizite de studiu cu durată scurtă sau lungă (3 zile-10 luni);

– Cursuri de vară (2-4 săptămâni).

Termenul-limită în vederea depunerii aplicației la partea ungară este 24 februarie 2022 pentru studii parțiale/semestriale, studii complete și vizite de studii, repectiv 10 martie 2022 pentru cursurile de vară.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

În vederea efectuării stagiului ales, partea primitoare va acorda școlarizare gratuită și o bursă în funcție de tipul de program de studii, iar partea română asigură, pentru bursele cu o durată mai mare de 3 luni, transportul internațional și o sumă în valută, ca supliment la bursa oferită de statul primitor, în limita bugetului aprobat.

Pentru înscrierea la una dintre aceste burse de studii, puteți descărca formularul de înscriere de aici.

În vederea consultării condițiilor de eligibilitate, a documentelor necesare întocmirii dosarului de candidatură și a calendarului de desfășurare a concursului, vă invităm să accesați următorul link.

 

Sursa informației

(Copyright foto: pixabay)

 

VEZI ȘI FACULTATEA DE DREPT, UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA. PROIECTUL ROSE − „EDUCAȚIE JURIDICĂ PENTRU VIITOR”, EDIȚIA 2021

Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova. Burse de studii în Ungaria în anul universitar 2022-2023 was last modified: ianuarie 5th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter