Facultatea de Drept, Universitatea din București. Sesiunea de Comunicări Științifice a studenților și masteranzilor – Ediția a XI-a

26 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 459
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un anunț privind desfășurarea Sesiunii de Comunicări Științifice (SCS) a studenților și masteranzilor Facultății de Drept – Ediția a XI, din perioada 2-3 aprilie 2020.

Având în vedere situația actuală, modalitatea de desfășurare a SCS va fi în regim de streaming online, astfel auditoriul este invitat să participe în număr cât mai mare. Codurile de acces și programul detaliat al sesiunii urmează a fi afișate pe pagina web a SCS, participanții primind ulterior instructiuni pe e-mail.

Cele două zile de lucrări, vor avea următorul program:

Joi, 2 aprilie 2020

11:00: Deschiderea Sesiunii de Comunicări Științifice

11:15- 15:00: Prezentarea comunicărilor la secțiunea Drept Penal

16:00-17:00Prezentarea comunicărilor la secțiunea Drept Public 

Vineri, 3 aprilie 2020:

10:00-14:00: Prezentarea comunicărilor la secțiunea Drept Privat

15:00Festivitatea de premiere 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Măsuri stringente în vederea soluționării unor probleme sistemice de ordin economic și legal cu privire la cuantumul taxelor de studiu

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Sesiunea de Comunicări Științifice a studenților și masteranzilor – Ediția a XI-a was last modified: martie 26th, 2020 by Universul Juridic
Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter