Facultatea de Drept, Universitatea din București. Selecție mobilități studenți – ErasmusPlus în cadrul rețelei CIVIS 2021-2022

26 feb. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 141

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un anunț privind lansarea selecției pentru mobilități de studii în cadrul Programului ERASMUS, pentru stagii în cadrul universităților partenere CIVIS, cu finanțare din fondul de mobilități ERASMUS.

Astel, mobilitățile de studii vor fi finanțate pentru o perioada de minimum 3 luni și maximum un semestru academic, pe durata semestrului al doilea din anul academic 2021-2022 (grant 520 euro/lună), la următoarele universități CIVIS: Aix-Marseille Université, Sapienza Universita di Roma, National Kapodistrian University of Athens, Eberhard Karls Universitaet Tuebingen, Université Libre de Bruxelles, Universidad Autónoma de Madrid, Stockholm University (mobilități posibile în semestrul al doilea al anului academic 2021-2022).

De asemenea, criteriile de eligibilitate și selecție sunt următoarele:

− să fie student/masterand/doctorand al Universității din București (la cursuri zi);

− să fie cel puțin absolvent al primului an de studii de nivel licență, la momentul începerii mobilității;

− să aibă rezultate academice remarcabile,

Campanie Craciun UJmag 2020

−  să facă dovada cunoașterii unei limbi străine (certificat/diplomă/atestat, nivel minim B2);

− să prezinte o scrisoare de intenție/motivație pentru efectuarea mobilității în cadrul universității CIVIS (într-o limbă străină de circulație internațională),

− să prezinte un Plan al programului de studii în instituția gazdă CIVIS (într-o limbă străină de circulație internațională),

− să prezinte un Curriculum Vitae, în format EUROPASS (într-o limbă străină de circulație internațională);

− să prezinte cel puțin o recomandare, justificată din punct de vedere academic, pentru efectuarea mobilității în cadrul universității CIVIS, din partea unui cadru didactic universitar, din instituția respectivă.

Pentru înscriere, candidații pot trimite online documentele la Biroul ERASMUS+ al UB până la data de 19 martie 2021ora 13:00, completând aplicația disponibilă aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Rezultatele ediției a 8-a a concursului Bucharest Pre-Moot

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Selecție mobilități studenți – ErasmusPlus în cadrul rețelei CIVIS 2021-2022 was last modified: februarie 26th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter