Facultatea de Drept, Universitatea din București. Selecție mobilități studenți – Erasmus+ pentru anul academic 2022-2023

17 mai 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 91

Facultatea de Drept a Universității din București a publicat un anunț privind lansarea selecției pentru mobilitățile de studii în cadrul Programului Erasmus+, pentru semestrul întâi al anului academic 2022-2023.

De asemenea, criteriile de eligibilitate și selecție sunt următoarele:

− student/ă la Facultatea de Drept, Universitatea din București, înscris(ă) într-un program de studii de licență (cursuri la zi), program masteral sau doctoral (în funcție de destinațiile disponibile pentru fiecare nivel de studiu), la momentul selecției și pe durata stagiului, după cum urmează: IF, licență, anii 1, 2 sau 3 de studii; Doctorand al UB (cursuri de zi) la momentul selecției: anul 1 și 2.

− Pentru studenții din cursul de licență: integraliști după ultima sesiune de examene (fără nicio restanță) și media școlară minim 8.00 (din anii academici anteriori, inclusiv semestrul I al anului academic 2021-2022). Pentru studenții doctoranzi: obținerea calificativului admis la toate referatele susținute până la momentul selecției.

− promovarea unui test de limbă (engleză, franceză, germană, italiană sau spaniolă), în funcție de țara de destinație (a se vedea lista cu stagiile disponibile) și de programul de studii ales la universitatea-gazdă / să aibă cunoștințe lingvistice întro limbă străină.

− să nu fi beneficiat de un alt stagiu Erasmus, cu sau fără sprijin financiar, în cadrul aceluiași program de studii (un student care a beneficiat de un stagiu Erasmus pe durata studiilor de licență mai poate beneficia de un grant Erasmus pe durata studiilor de masterat).

Campanie Craciun UJmag 2020

Pentru înscriere, candidații pot trimite online documentele la Biroul ERASMUS+ al UB, în perioada 16-24 mai 2022.

De asemenea, rezultatele selecției se vor afișa după data de 25 mai 2022.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Selecție mobilități studenți – Erasmus+ în cadrul rețelei CIVIS pentru semestrul întâi al anului academic 2022-2023

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Selecție mobilități studenți – Erasmus+ pentru anul academic 2022-2023 was last modified: mai 17th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.