Facultatea de Drept, Universitatea din București. Selecția de participare la programul „Europe and the rule of law”

24 feb. 2023
Vizualizari: 196

Facultatea de Drept a Universității din București informează asupra desfășurării programului „Europe and the rule of law”, atât virtual, în perioada 20 aprilie-31 mai 2023, cât și față-în-față, cu mobilitate fizică, în perioada 5-9 iunie 2023, la Universitatea din Madrid (Spania).

La acest program vor participa echipele formate din studenți și profesori din cadrul mai multor universități europene, membre ale consorțiului CIVIS. Evenimentul se desfășoară în limba engleză.

În vederea selecției studenții interesați, de la ciclurile de studii licență (învățământ cu frecvență/la distanță), masterat și doctorat, se pot înscrie până la data limită de 28 februarie 2023, în platforma dedicată, care poate fi accesată aici.

Procesul de selecție se va desfășura în perioada 1 martie-8 martie 2023, în baza documentelor încărcate în platforma precizată mai sus, alături de formularul de înregistrare, și anume: scrisoare de intenție, acte de studii (de ex. situație școlară, adeverință de licență, diplomă de licență și supliment la diplomă), certificat/atestat privind cunoașterea limbii engleze la un nivel minim acceptat B2, alte studii sau cursuri cu privire la UE.

În urma procesului de selecție vor fi aleși 5 studenți.

Studenții participanți pot primi un grant de mobilitate de 70 EUR/zi (care poate acoperi cazarea), cu condiția obligatorie de a dovedi ca au stat minim 5 zile in mobilitate (cu zilele de deplasare incluse).

Pentru informații suplimentare privind activitatea, vă invităm să consultați sursa informației.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Runda Regională a European Law Moot Court Competition (ELMC) 2023

 

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Selecția de participare la programul „Europe and the rule of law” was last modified: februarie 24th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.