Facultatea de Drept, Universitatea din București: „Runda Regională a European Law Moot Court Competition (ELMC)” – 13-16 februarie 2020

14 feb. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 225

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (drept.unibuc.ro), Facultatea de Drept a Universității din București a publicat un anunț referitor la găzduirea, în perioada 13-16 februarie 2020, a uneia din cele patru Runde Regionale ale European Law Moot Court Competition (ELMC), celelalte trei runde fiind organizate în Gent, Leiden și Lisabona.

La Runda Regională de la București vor participa 12 din cele mai bune echipe, fiind arbitrate de profesori prestigioși și judecători ai Curții de Justiție ai Uniunii Europene.

ELMC este cel mai vechi și prestigios concurs de procese simulate de dreptul Uniunii Europene din lume, fiind organizat din 1988 până în prezent. Anual, peste 80 de echipe se înscriu la acest concurs, iar cele mai bune 48 echipe participă la cele patru runde regionale, pentru a se califica la runda finală, ce are loc în fiecare an la Luxemburg, la sediul Curții de Justiție a Uniunii Europene.

Pentru mai multe informații referitoare la ELMC, apăsați, vă rugăm aici.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la anunț, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Facultatea de Drept, Universitatea din București: „Runda Regională a European Law Moot Court Competition (ELMC)” – 13-16 februarie 2020 was last modified: februarie 14th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter