Facultatea de Drept, Universitatea din București. Programul „Law is Awesome!”

15 dec. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 146

Facultatea de Drept a Universității din București invită toți studenții din anii III și IV, care își doresc să afle ce implică în concret avocatura și consultanța în domeniul afacerilor, să participe la programul „Law is Awesome!”, desfășurat în primăvara anului 2022.

Acest program este organizat de societatea de avocați Reff & Asociații | Deloitte Legal și presupune participarea timp de 2 luni la diverse workshop-uri interactive, prin intermediul cărora studenții vor putea deprinde abilitățile necesare în contextul pieței actuale, vor învăța să se adapteze modului de lucru hibrid și se vor familiariza cu noile soluții legal tech.

De asemenea, o altă oportunitate importantă de care ar putea beneficia studenții care vor face parte din acest proiect este selecția în vederea participării la programul de internship al firmei din vara anului 2022.

Totodată, echipa Reff & Asociații | Deloitte Legal și o parte dintre trainerii din program oferă posibilitatea celor care doresc să se înscrie să adreseze întrebări în cadrul unei conferințe pe Zoom ce va avea loc pe 16 decembrie.

În vederea consultării tuturor detaliilor necesare în legătură cu înscrierea sau cu lista training-urilor din acest program, vă invităm să consultați următorul link.

Pentru a completa formularul de înscriere la acest proiect, vă rugăm să accesați următorul link.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

🔿VEZI ȘI REFF & ASOCIAȚII | DELOITTE LEGAL DĂ UNDĂ VERDE ÎNSCRIERII STUDENȚILOR ÎN  „LAW IS AWESOME!”, PROGRAMUL DE FORMARE PENTRU AVOCAȚII VIITORULUI ÎN DOMENIUL AFACERILOR

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Programul „Law is Awesome!” was last modified: decembrie 15th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter