Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursul René Cassin

12 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 182

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un anunț privind organizarea, de către Centrul de Drepturile Omului și Colegiul Juridic Franco-român de Studii Europene, a preselecției pentru concursul internațional pe teme de Drept European al Drepturilor Omului „René Cassin”, ediția 2021.

Astfel, selecția va fi organizată în data de 19 octombrie 2020, începând cu ora 13:00, și va consta într-o discuție, în sistem online, în limba franceză, pe marginea speței (disponibilă aici).

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Cerințe pentru participarea la selecție sunt următoarele:
1. calitatea de student al Facultății de Drept în anul III sau anul IV de studii ori masterand;
2. o foarte bună cunoaștere a limbii franceze;
3. aptitudinea de a vorbi în public și de a lucra în echipă;
4. cunoștințe de bază în domeniul Dreptului Internațional Public și al Dreptului Internațional al Drepturilor Omului.

De asemenea, înscrierile se vor putea face până la data de 17 octombrie 2020, prin transmiterea unui e-mail în acest sens la adresele: [email protected] și [email protected]. Mesajul trebuie să precizeze numele, anul de studiu, grupa și un număr de telefon.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Asociația Studenților în Drept organizează „Învață să fii student!” – cea de-a VIII-a ediție

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursul René Cassin was last modified: octombrie 12th, 2020 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter