Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursul internațional European Human Rights Moot Court Competition – 2020/2021

14 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 299

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un anunț privind organizarea preselecției pentru concursul internațional European Human Rights Moot Court Competition – 2020/2021, competiție care simulează procedura contencioasă din fața Curții Europene a Drepturilor Omului.

Astfel, echipa Facultății de Drept a Universității din București îl va avea antrenor pe dl asist. univ. dr. Victor Stoica, care îi va sprijini pe studenți în redactarea memoriilor (termenul-limită: 13 decembrie 2021), în pregătirea pledoariilor orale și îi va însoți în cadrul Rundei Regionale (care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 19-22 martie 2021) și în cadrul Rundei Finale Orale (organizată la Strasbourg, în perioada 17-21 mai 2021).

Inteligența artificială în materie penală

De asemenea, pentru studenții Facultății de Drept a Universității din București sunt disponibile patru locuri din echipă. Aceștia trebuie să cunoscă materia Drept internațional al Drepturilor Omului și materia Drept Internațional Public și să figureze ca înregistrați în anii III – IV de studiu la momentul selecției.

Studenții interesați pot să transmite, până la data de 26 octombrie 2020, ora 23:59, un CV care să conțină activitatea academică și orice altă activitate sau competență relevantă (debate, participarea la alte procese simulate, certificate care atestă cunoașterea limbii engleze) la adresa de e-mail: [email protected].

Interviurile vor avea loc pe data de 27 octombrie 2020.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursul René Cassin

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursul internațional European Human Rights Moot Court Competition – 2020/2021 was last modified: octombrie 14th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter