Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursul Charles-Rousseau − 2022

12 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 25

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a publicat un anunț privind organizarea preselecției pentru echipa care va reprezenta Universitatea din București la concursul Charles-Rousseau, care se va desfășura în data de 21 octombrie 2021, începând cu ora 19:30, pe platforma Google meet.

Astfel, în vederea preselecției, sunt eligibili studenții care vor fi în anul II, III sau IV și care vorbesc fluent limba franceză, au cunoștințe temeinice de Drept Internațional Public și aptitudini oratorice.

De asemenea, aceștia vor transmite în vederea înscrierii un CV și o scrisoare de motivație pe adresa: [email protected].

Totodată, preselecția va consta într-un interviu în limba franceză, în cadrul căruia se vor testa cunoștințele de Drept Internațional Public.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Campanie Craciun UJmag 2020

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. American and Transnational Law – University of Dayton Webinar Series

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursul Charles-Rousseau − 2022 was last modified: octombrie 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter