[UPDATE: Preselecție suplimentară] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecția pentru concursurile de procese simulate de Drept Internațional Public „Jessup” și „Telders”

31 aug. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 148
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Preselecție suplimentară

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) organizează o preselecție suplimentară pentru echipele ce vor reprezenta Facultatea la concursurile de procese simulate de Drept Internațional Public „Philip C. Jessup” și „Telders” (ediția 2022), care va fi organizată la data de 26 septembrie 2022, începând cu ora 18:00, prin intermediul Google Meet.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Pentru înscriere, puteți transmite, pe adresele de e-mail: [email protected],[email protected],[email protected], până la data de 24 septembrie 2022 (inclusiv), un CV complet și o scrisoare de intenție privind dorința și motivația de a participa la aceste concursuri (ambele în limba engleză).

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a informat că, în data de 3 august 2022, va avea loc preselecția pentru echipele ce vor reprezenta Facultatea de Drept a Universității din București la concursurile de procese simulate de Drept Internațional Public „Philip C. Jessup” și „Telders”.

În acest sens, preselecția va consta într-un interviu în limba engleză, pe baza unor subiecte de Drept Internațional Public, testând atât cunoștințele de specialitate, cât și abilitățile oratorice și argumentative, posibilitatea de a lucra în echipă și de încadrare în limite de timp stricte. Fiecare echipă va fi formată din 5 membri.

Candidații interesați trebuie să trimită, până la data de 1 august 2022 (inclusiv), un CV complet și o scrisoare de intenție privind dorința și motivația de a participa la aceste concursuri (ambele în limba engleză).

Astfel, rundele internaționale ale concursului „Philip C. Jessup” se vor desfășura la Washington, DC (Statele Unite ale Americii) în luna aprilie 2022. Printre elementele tematicii anunțate a concursului „Jessup” din anul 2023 se află și aspecte relevante pentru interpretarea tratelor de pace, atacuri mortale săvârșite în teritoriul ocupat, sancțiuni economice, precum și consecințele juridice ale eliminării defectuoase a deșeurilor periculoase.

De asemenea, rundele internaționale ale concursului „Telders”, se vor desfășura la Haga (Olanda) în luna mai 2023.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Facultatea de Drept, Universitatea București. Acord de cooperare încheiat cu Universitatea din Punjab, Pakistan

[UPDATE: Preselecție suplimentară] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecția pentru concursurile de procese simulate de Drept Internațional Public „Jessup” și „Telders” was last modified: august 31st, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.