Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție Price Media Law Moot Court Competition − 2021-2022

30 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 137

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a informat că, în data de 6 iulie 2021, va avea loc preselecția pentru echipa ce va reprezenta Facultatea de Drept a Universității din București la ediția 2021-2022 a Price Media Law Moot Court Competition.

Echipa dispune de șase locuri, destinate studenților anglofoni care se află în anii I-III de studiu la momentul selecției.

De asemenea, candidații interesați trebuie să trimită, până pe 4 iulie 2021, un CV din care să reiasă activitatea academică și orice altă activitate sau calitate relevantă (debate, participarea la alte procese simulate, certificate care atestă cunoașterea limbii englezești sau a altor limbi străine și altele asemenea), la adresa de e-mail [email protected].

Selecția se va face în urma unui interviu în limba engleză, ce va avea loc online. Printre criteriile de selecție sunt urmărite: cunoașterea materiilor conexe (drept internațional public, drept internațional al drepturilor omului, dreptul Uniunii Europene), stăpânirea limbii engleze (și a altor limbi străine), capacitatea de a elabora un raționament juridic, aptitudinea de a lucra în echipă.

Mai multe detalii privind preselecția Price Media Law Moot Court pot fi regăsite aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Campanie Craciun UJmag 2020

Sursa informației

🔔Vezi și Facultatea de Drept, Universitatea din București. Înscrieri la cursul Diploma in English Law & Legal Skills („DELLS”), anul universitar 2021-2022

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție Price Media Law Moot Court Competition − 2021-2022 was last modified: iunie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter