Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursurile de procese simulate de Drept Internațional Public „Jessup” și „Telders”

20 iul. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 99

Facultatea de Drept a Universității din București (drept.unibuc.ro) a informat că, în data de 28 iulie 2021, va avea loc preselecția pentru echipele ce vor reprezenta Facultatea de Drept a Universității din București la concursurile de procese simulate de Drept Internațional Public „Philip C. Jessup” și „Telders”.

În acest sens, preselecția va consta într-un interviu în limba engleză, pe baza unor subiecte de Drept Internațional Public, testând atât cunoștințele de specialitate, cât și abilitățile oratorice și argumentative, posibilitatea de a lucra în echipă și de încadrare în limite de timp stricte. Fiecare echipă va fi formată din 5 membri.

Candidații interesați trebuie să trimită, până la data de 22 iulie 2021 (inclusiv), un CV complet și o scrisoare de intenție privind dorința și motivația de a participa la aceste concursuri (ambele în limba engleză).

Astfel, rundele internaționale ale concursului „Philip C. Jessup”, aflat la a 63-a ediție, se vor desfășura la Washington, DC (Statele Unite ale Americii) în luna aprilie 2022. Printre elementele tematicii anunțate a concursului „Jessup” din anul 2022 se află și aspecte relevante pentru dreptul internetului (data theft, human rights on the internet), precum și ingerințe în procedurile specifice alegerilor (foreign election interference).

De asemenea, rundele internaționale ale concursului „Telders”, ce se află la a 44-a ediție, se vor desfășura la Haga (Olanda) în luna mai 2022.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Cazare gratuită pentru candidați] Facultatea de Drept, Universitatea din București. Admitere – sesiunea iulie 2021

Facultatea de Drept, Universitatea din București. Preselecție pentru concursurile de procese simulate de Drept Internațional Public „Jessup” și „Telders” was last modified: iulie 20th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter